torsdag 24. september 2015

Arkitektur Julie Stien



Oppgave: Prosjekt 1


I denne oppgaven skulle vi ta bilder av arkitektur. Bildene skulle inneholde bilder av fasader av både gamle og nye bygg, vinduer, dører, overflater/teksturer på vegger og gater og egenvalgte detaljer. Vi tok både bilder i nærområdet rundt Bodin videregående skole og rundt om i glasshusområdet i Bodø. Vi skulle også bruke/ta bilder fra Pinterest. Noen av bildene mine er tatt med mobiltelefonen min mens resten er tatt med speilreflekskamera. Til slutt limte jeg bildene inn i prosjektboka som prosjekt 1. 

Prosjektboka er en bok som vi skal i kronologisk rekkefølge lime bilder, skisser, tegninger, tekstilprøver, tekst/tekstutklipp og andre ting som gir inspirasjon i. Prosjektboka skal brukes til å gi inspirasjon når vi sliter med å finne eller trenger det til andre oppgave. 

En prosjektbok blir ofte brukt av folk som jobber i møbelbutikker eller folk som tar oppdrag som f.eks. boligstylist. Og når kunden din kommer tilbake etter noen uker, kan du alltids finne fram til skissene eller notatene du gjorde med kunden forrige gang. Til store prosjekter brukes det ofte en hel bok per prosjekt. 

Prosjektboka er personlig og skal brukes gjennom hele skoleåret. På denne måten kan vi se fremgangen gjennom skoleåret. I boka kan vi lime inn ting vi liker og som syns passer til oppgavene vi får.