torsdag 17. september 2015

Arkitektur JulieSj

Oppgave: Prosjekt 1

Denne oppgaven gikk ut på at vi skulle ta bilder av arkitektur. Det skulle være bilder av fasader av både gamle og nye bygg, vinduer, dører, overflater/strukturer på vegger og gater og egenvalgte detaljer. Vi tok bilder i nærområdet rundt Bodin Videregående skole og rundt om i glasshusområdet i Bodø. Vi skulle også ta bilder ifra Pinterest. Jeg har tatt alle bildene med mobilkameraet. Til slutt limte jeg inn bildene som prosjekt 1 i prosjektboka.

Prosjektboka er ei bok som vi skal lime bilder, skisser, tegninger, tekstilprøver, tekst og tekstutklipp, notater og andre ting som gir oss inspirasjon. Denne boka skal brukes for å gi inspirasjon når vi sliter med å finne det eller trenger det til andre oppgaver.

En prosjektbok blir ofte brukt av personer som jobber i møbelbutikker eller har kunder for å lagre all inspirasjon en plass og samtidig ha mulighet til å bla tilbake å finne den når kunden kommer tilbake. I store prosjekter blir det ofte brukt en hel bok per prosjekt.

Prosjektboka er personlig og skal brukes gjennom hele skoleåret. På denne måten vil vi se fremgangen vår gjennom skoleåret. I boka kan vi lime inn ting vi selv liker og syns passer til oppgavene vi får.