onsdag 30. september 2015

Arkitektur MagdalenaD




I første oppgave har vi gjort "Prosjektbok" - ei bok med våres ideer om arkitektur som vi kan bruk i framtiden. I boka finnes det bilder og skisser av fasader, vinduer, dører, teksturer, mønsterer og
interiørdesignelementer. Noen bilder var laget på Bodø senteret, andre var funnet på internett.



Ved er en av mest populart, naturlig byggematerialen som var brukt fra begynnelsen av sivilisasjonen. Det var lett for å få ved, tre var tilgjengelig for alle, derfor har det blitt hoved byggematerialen av husene i Norge gjennom generaasjoner til i dag.
 
 På venstre side - interiør av et typisk norsk hus. På høyre - spennende prosjekt av en stol, ei rame og et dør laget av tre. 


  


Fasade av et trehus på venstre og interiør ideer på høyre.


 


Spennende ideer for forskjellige lys.




På venstre - fasader av moderne bygninger (stor vinduer, bygninger bygget mest av glass og betong) i Bodø. På høyre - spennende tekstur av vegen og fint mønster på gulvet.




På venstre - farge forslag inspirert av naturen som er brukt på interiørdesignelement (lampen). På høyre veldig spennende floristic og organisk motiv i arkitektur. Ute dør og fasade av bilding.




Gotiske motiv - veldig karakteristisk høyde, pekte kolumner i fasade av katedral. Populart i denne tiden vinduer med glassmalerier.